Fraktpolicy

Tack för att du som kund är och besöker oss på Smarthemmet.se. Nedan ser du företagets villkor vad gäller fraktpolicy.

Behandlingstid för fraktordrar

Samtliga ordrar som kommer in behandlas inom 1-3 arbetsdagar. Om det sker en plötslig volymökning kan eventuell försening uppstå. Vid en längre försening kommer du som kund att bli kontaktad med information om detta.

Fraktpriser och beräkningstider för leveranser

a) Om produkten finns i vårt svenska lager: Beräknad leveranstid är 1-3 arbetsdagar från det att beställningen har behandlats och skickats.

b) Om produkten finns i vårt centrallager: Beräknad leveranstid är 6-14 arbetsdagar från det att beställningen har behandlats och skickats.

c) För våra konstväxter kan leveranstiden under April-Maj uppgå till 10-30 arbetsdagar då dessa paket är större och kräver mer och säkrare hantering.

Om produkten finns i vårt svenska eller centrala lager framgår på produktsidan. Står det utskrivet 1-3 dagars leverans finns den i vårt svenska lager och skickas således med 1-3 dagars leverans. Står det inget gällande leveranstid på produktsidan gäller 6-14 dagar.

 

Produkter som inkluderar ett separat batteri/powerbank kräver en säkrare fraktmetod, vilket kan resultera i en längre leveranstid på upp till 10-20 dagar totalt sett.

Vänligen vänta upp till 20 arbetsdagar innan du kontaktar kundtjänst angående en saknad beställning.

Fri frakt inom Sverige.

    Orderbekräftelse och spårning

    När du som kund placerar en beställning på en order kommer du att få ett bekräftelsemail till din e-post. Detta mail kommer även innehålla ett spårningsnummer för din order som är aktivt inom 24 timmar.

    Skadestånd

    Om varan du beställt skulle skadas eller förstöras under frakten står vi på Smarthemmet för detta. Vid eventuell skada, vänligen kontakta oss via mail så återkommer vi med en lösning inom 24 timmar. Spara förpackningen samt varan.