Returer

Vår återbetalningsgaranti varar i 30 dagar. Om det har gått 30 dagar sedan ditt köp kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller utbyte.

Det finns vissa situationer där endast delvis återbetalning beviljas (om tillämpligt)

  • Varor är skadade eller saknas delar av.
  • Varje artikel som returneras mer än 30 dagar efter leveransen.

Återbetalning

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännandet eller avslaget på din återbetalning.

Om du har godkänts kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller den ursprungliga betalningsmetoden inom ett visst antal dagar.

Sena eller saknade återbetalningar

Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning officiellt publiceras.

Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning än, kontakta oss på info@smarthemmet.se

 

Utbyten

Om du behöver byta den mot samma artikel, skicka oss ett e-postmeddelande till info@smarthemmet.se och skicka ditt föremål till: Södra vägen 17 vån 2 lgh 1204, 41135 Göteborg, Sverige.

Gåvor

Om objektet markerades som en gåva när det köptes och skickades direkt till dig, får du ett presentkredit för värdet på din retur. När det returnerade objektet har mottagits skickas ett presentkort till dig.

Om varan inte markerades som en gåva när den köptes, eller gåvogivare fick beställningen att skickas till sig själv senare, skickar vi en återbetalning till gåvogivaren och hen kommer att få reda på din återkomst.

Frakt

För att returnera din produkt ska du skicka din produkt till: Södra vägen 17 vån 2 lgh 1204, 41135 Göteborg, Sverige.

Du ansvarar för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera din artikel. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får återbetalning dras kostnaden för returfrakt från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan tiden det tar för din utbytta produkt att nå dig variera.

Om du levererar en artikel över 400 SEK bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi kan inte garantera att vi får din returnerade artikel.